Tovább a fő tartalomra

Keresés

Keresés

Munkavégzés nálunk

Sehol sem találsz olyan szakmai kihívásokat, mint az Aptivnál; csapatunk tagjaként olyanokkal karöltve nézhetsz szembe a kihívásokkal, akik átlépik kollektív képzeletük és képességeik határait, és új lehetőségeket fedeznek fel.

A közös munka ünneppé válik, a korábban elképzelhetetlen pedig valósággá az utakon; olyan jövőt építhetsz, ami mindenkinek jobbá teszi az életét. Csatlakozz hozzánk, és légy részese a szállítási technológia evolúciójának, amely átírja a szabályokat, hogy az egész világ biztonságosabbá, környezetbarátabbá és összekapcsoltabbá váljon.

Csatlakozz hozzánk, és együtt megváltoztatjuk a jövőt.

Ismerd meg a csapatunkat és azt, hogyan változtatjuk meg a holnapot.

Man with glasses and facial hair looking at the camera

Értékeink és
kultúránk

Az Aptivnál segítjük egymást céljaink elérésében. Tanulunk egymástól. Segítjük egymást. Itt mindenkinek megadjuk a szabadságot és a rugalmasságot ahhoz, hogy megoszthassa ötleteit. Így hatnak az értékeink a kultúránkra: sose riadunk vissza a kihívástól.

Győzelemre törekszünk
Gyorsan cselekszünk
Egy csapat vagyunk
Szenvedélyünk az eredményesség
Tulajdonosként gondolkodunk és cselekszünk
Tiszteletben tartunk másokat
Mindig helyesen és megfelelő módon cselekszünk.

Ünnepeljük az innovátorok közösségét

Az Aptiv minden évben megünnepli a legjobb innovátorokat: bevezeti nevüket az Innovation Hall of Fame (Az innováció dicsőségének csarnoka) falai közé. Az innovációnak, az eredmények iránti szenvedélyünknek és víziónknak köszönhetően mérnökeink nem csupán egy biztonságosabb, zöldebb és összekapcsoltabb világot álmodnak – megváltoztatják a holnap szó jelentését is.

Diverse group of employees smiling for the camera

Ezért
vagyunk sokszínűek

A hihetetlen kihívásoknak való megfeleléshez erős, sokszínű csapat szükséges, rendkívüli, kivételes emberekkel.

További információ

Ismerd meg, mit
mondanak munkatársaink

„Amit biztosan mondhatok mindenkinek: mindennap tudom, hogy amit teszek, az számít, és azt is tudom, hogy miben. Az összekapcsolt szolgáltatásokkal foglalkozó csoport elég kicsi, így akármilyen pozíciót is töltesz be, részese lehetsz a nagy rejtvény megfejtésének. A legújabb technológiákon dolgozol. Ez hihetetlenül izgalmas. Néha kicsit stresszes, de itt nem ártalmas, rossz stresszre kell gondolni. Izgalmassá teszi az életed, és joggal érzed úgy, hogy valójában nemcsak a vállalatra, hanem potenciálisan a világra is hatással leszel.”

LAURIE, TERMÉKMENEDZSER

„Örömmel dolgozom olyan emberekkel, akik szakmai fejlődésre és arra ösztönöznek, hogy legyünk büszkék munkánk minőségére. Ha ügyfeleinket elégedettnek látom, büszkeséggel tölt el, hogy tudom: felülmúltuk az elvárásaikat.”

Andrea, változásért felelős vezető, AS & UX

Ismerd meg, hol változtathatod meg a jövőt

Itt és máshol is vannak számodra álláslehetőségeink

Állásokra vonatkozó értesítések

Legyél te az első, aki megtekinti az új lehetőségeket

Iratkozz fel, maradj velünk kapcsolatban, és a képességeidnek megfelelő lehetőségek már útnak is indulnak a postaládád felé.

Érdeklődési körökKeressen egy kategóriát, majd válasszon egyet a javaslatok közül. Keressen egy helyet, majd válasszon egyet a javaslatok közül. Végül kattintson a „Hozzáadás” lehetőségre az állásajánlatokra vonatkozó értesítés létrehozása érdekében.

Hozzájárulás az álláshirdetésekről való értesítésekhezEz az űrlap összegyűjti az elérhetőségeid, hogy értesítéseket küldhessünk számodra és felvehessünk az Aptiv tehetség adatbázisába. Az adatvédelmi közleményünkből megtudhatod, hogyan védhetjük és kezelhetjük a beküldött adatokat.

Iratkozz fel, hogy állásokra vonatkozó értesítéseket kapj.