Tovább a fő tartalomra Tovább a keresési eredményekre Ugrás a keresési szűrőkhöz

Keresés

Keresés

Figyelemfelhívás adatok védelmére

Mindig legyél óvatos! Vállatunkat az utóbbi időben több adathalász kísérlet érte, amikor az Aptiv munkavállalói nevében léptek fel ismeretlenek.

Amennyiben a kommunikációt gyanúsnak érzed, kérjük, írj nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül!

Honnan ismerheted fel az adathalászokat?

  • Arra kérnek, hogy küldj pénzt. Soha nem kérünk pénzt egy állásra való jelentkezéshez.
  • Megkérdezik a hitelkártyád vagy a bankszámlád adataid. Soha ne add meg ezeket az információkat, hacsak nem ismered a céget, és vállaltad, hogy fizetsz valamiért, illetve fizetést vársz érte!
  • Vigyázz
  • A veled kapcsolatba lépő személy gyanúsan kommunikál.
    • az olyan e-mail címekkel, amelyek nem egyeznek meg a vállalat nevével,
    • ha interjút kérnek tőled online csevegő felületeken (mint például a Google Hangout, a Facetime, a Facebook Messenger stb.)
    • vagy ha olyan körzetszámról hívnak, amely nem az Aptiv telephelyé!

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan lehet védheted meg magad az adathalászoktól, kérjük, olvasd el a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság cikkét.

Esélyegyenlőséget biztosító munkáltató

Az Aptiv esélyegyenlőséget biztosító munkáltató. A szakmai követelményeknek eleget tevő jelentkezők ajánlatot kapnak faji és, vallási hovatartozástól, bőrszíntől, nemzetiségtől, nemtől, nemi identitástól és szexuális irányultságtól függetlenül. Egyenlő elbánást biztosítunk a fogyatékkal élők, a veteránok és bármely más védett csoport számára is.

Segítséget kérek speciális igényem miatt

Állásokra vonatkozó értesítések

Legyél te az első, aki megtekinti az új lehetőségeket

Iratkozz fel, maradj velünk kapcsolatban, és a képességeidnek megfelelő lehetőségek már útnak is indulnak a postaládád felé.

Érdeklődési körökKeressen egy kategóriát, majd válasszon egyet a javaslatok közül. Keressen egy helyet, majd válasszon egyet a javaslatok közül. Végül kattintson a „Hozzáadás” lehetőségre az állásajánlatokra vonatkozó értesítés létrehozása érdekében.

Hozzájárulás az álláshirdetésekről való értesítésekhezEz az űrlap összegyűjti az elérhetőségeid, hogy értesítéseket küldhessünk számodra és felvehessünk az Aptiv tehetség adatbázisába. Az adatvédelmi közleményünkből megtudhatod, hogyan védhetjük és kezelhetjük a beküldött adatokat.

Iratkozz fel, hogy állásokra vonatkozó értesítéseket kapj.